Ελαιώνας

Ο ελαιώνας μέσα στον οποίο βρίσκονται οι κατοικίες, έχει έκταση τριών περίπου στρεμμάτων και είναι μέρος του κάμπου του χωριού. Προσφέρει το υπέροχο μανιάτικο λάδι του στην οικογένεια μας για πάνω από 100 χρόνια. Βρίσκεται σε απόσταση 300 μέτρων από το κέντρο του χωριού, σε δρόμο που έχει μικρή κυκλοφορία, γεγονός που εξασφαλίζει την απαραίτητη γαλήνη στον επισκέπτη και ταυτόχρονα του παρέχει την δυνατότητα να μεταβεί στο χωριό χωρίς την χρήση αυτοκινήτου.

Garden1
Garden2
Garden3
Garden4
Garden5
Garden6
Garden7
Garden8

Η Παραλία

Οι δύο κοντινότερες παραλίες του χωριού είναι.

Παραλία Πανταζί

Σε απόσταση 850 μέτρων από τις Κατοικίες βρίσκονται οι δύο κοντινότερες παραλίες του χωριού, που χωρίζονται στη μέση από ένα βράχο. Η παραλία έχει χοντρό βότσαλο και άμμο, δέντρα (αλμυρίκια) στο πίσω μέρος της, και συνδυάζει τις επιλογές οργανωμένης και «ελεύθερης» παραλίας.

Όρμος Γνώσπη

Δίπλα στο χωριό και σε απόσταση 700 περίπου μέτρων από τις κατοικίες, βρίσκεται ένας υπέροχος όρμος ανάμεσα σε βράχια. Τα νερά είναι βαθιά, και η είσοδος στη θάλασσα γίνεται από μια πλακόστρωτη πλατφόρμα είτε με βουτιά είτε από τις δύο σκάλες. Προστατεύεται εν μέρει από τον χωμάτινο όγκο πίσω της και το βράχο αριστερά της. Επίσης, έχει ένα εκκλησάκι χτισμένο στον βράχο, μια υπόγεια σπηλιά, και μια σπηλιά που ενώνεται με τη θάλασσα. Ιδανική για αυτούς που λατρεύουν τα μακροβούτια.

Beach1
Beach2
Beach3
Beach4

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Άγιος ΝικόλαοςAghios Nikolaos,
Μεσσσηνία, 24024 Καλαμάτα, Ελλάδα
Tel: (+30) 27210 77 107
Mob: (+30) 697 331 2179 (also Viber & WhatsApp)
Email: info@nikoloudiestate.gr
Skype: nikoloudiestate

ΧΑΡΤΗΣ